A vallásos emberek legtöbbje, miért erőszakos? Miért akarnak mindenkit megtéríteni?
pedig ha jobban belegondolsz a vallás tulajdonképpen mindig is erőszakos és követelődző volt. vagyis ez így hülyeség, nem a vallás, hanem inkább az önjelölt prófétái. visszanézel a történelemben és sok-sok háborúról olvashatsz, ami a vallás miatt folyt.
de ami a lényeg, akikről most így az utolsó hsz-ban írsz szerintem valahol gyönge és megvezethető emberek, akiknek valami hiányzik(zott) az életéből és hozzácsapódott az ilyen hitgyüli meg jehova tanui néven futó (igenis!) szektákhoz, ahol hagyta h annyira átmossák az agyát, h azt higgye azon kívül már nincs is élet. Azért mondom ezt a kettőt, mert pl. katolikust vagy reformátust még nem láttam az utcán embereket letámadni.
Amúgy végülis igazad van, mert ezeket én sem tolerálom. Nagyon nem. Nekem ne álljon bele a képembe, hogy majd jön a tisztítótűz és jól benne égek, ha nem hiszem, amit ő. No, ezektől tényleg viszket a tenyerem, pedig alapjáraton békés vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!