Milyen tapasztalataitok vannak a londoni Dover városával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jártatok már ott? Milyen? Maga a város. És kb hány órára van Londontól? Minden érdekelne Doverrel kapcsolatban. Ha valaki járt már ott, leírna róla pár dolgot?
Előre is köszönöm.
2010. jan. 3. 18:01
1/4 anonim válasza:
London egy város, Dover pedig egy másik város. A közös az, hogy mindkettő Angliában van.
Egyébként rossz a kategória.
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszok nem érdekelnek. Köszönöm.
2010. jan. 3. 18:47
3/4 anonim válasza:
én ugy voltam, mikor a sulival voltunk kirándulni akkor Doverből mentünk át azt hiszem Londonba vagy Canterburybe komppal, nem láttam semmit sajnos Dover-ből, de a kompon vettem egy jó parfümöt :)
4/4 anonim válasza:
én már jártam Doverben, szerintem nagyon szép környék. van ott egy II. világháborús földalatti bunker, ami nagyon profin ki van alakítva, és be van rendezve úgy ahogy az a vh alatt volt; a kórtermek, a hálók, a folyosók, fények, lövéshangok, effektek. nagyon izgalmas program!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!