Hogyan mehetnék, akármilyen nyugdijba? 1953 03 25. -én születtem,34 év munkaviszonyom van/sokszor nem jelentettek be,61 éves vagyok,43 éve keményen dolgozom, nagyon elfáradtam Zsuzsa
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 19:07
1/4 Dudok Andrásné válasza:
Sajnos sehogy, mig el nem éred az öregségi nyugdijkorhatárt,ha dolgozol.Van olyan, aki tartós munkanélküli és 5 éve van a nyugdijig az elmehet előnyugdijba valami 40 ezer ft körüli összeggel.Én is 53 as vagyok,de elmehettem 59 évesen, mivel 41 év szolgálati időm volt.Néha menj táppénzre és pihenj,kitartás!!!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,sajnos a betegállomány is kiesik,mert most sem vagyok bejelentve.
2014. jún. 23. 04:57
3/4 Dudok Andrásné válasza:
Nagyon bátor és meggondolatlan vagy!!Tudod, ha elkapnak töb 100ezres a büntetésed!!! Ha meg tartós munkanélküli vagy, akkor meg menj be a nyugd.folyósitóhoz ott pontosan megmondják mi a teendőd.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudod,amikor teljesen egyedül vagy,és jönnek a számlák,akkor én nem nevezném meggondolatlanságnak,hogy akármilyen munkát elvállalok.
Alkalmi munkavállalónak jelentenek be,és így le vannak fedve.
az,hogy kenyéren,krumplin élek évek óta,nem önként választott.
5db szakmám van,és sokszor takarítok,eladok.
Száz helyből 1-2 ha egyáltalán értesít,hogy nem engem választottak.
Csak azért nem szállok ki idő előtt,mert akkor még ezt a feladatot is újra megkapom.
2014. jún. 25. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!