Sportsdirect.com-ról van szállítási díj?
Figyelt kérdés
Rendeltem minap néhány terméket a fent említett oldalról, és az lenne a kérdésem, hogy ugye a fizetésnél kiírta, hogy mennyi a szállítási díj Magyarországra, hogy azon felül kell esetleg valamilyen más díjat fizetni? És futárszolgálat hozza házhoz?2014. jún. 18. 15:06
1/8 anonim válasza:
Van szállítási díj, ezt a végső utalandó összegbe már beleteszi. És házhoz hozza futárszolgálat. Nem emlékeszem már melyik pontosan, de GLS vagy hasonló kaliberű.
Ha elutaltad az összeget akkor utána már nincs más díj.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 18. 20:41
3/8 A kérdező kommentje:
És ha valamelyik termékhez oda van írva, hogy Június 24-től elérhető, akkor azt külön postázzák, vagy a többi ruhát is 24-én küldik?
2014. jún. 19. 09:41
4/8 anonim válasza:
A DHL viszi neked házhoz. Ha már elküldted a pénzt, elvileg nincs utánvét, így már nem kérnek pénzt tőled.
Te mivel fizettél? Engem nem enged fizetni, pedig már napok óta szeretnék rendelni!
5/8 anonim válasza:
Ha valami csak később lesz elérhető, akkor egyben postázzák az egészet.
6/8 A kérdező kommentje:
Online fizettem Mastercarddal
Egyik pulcsi előrendeléses, eddi júni 24-étől volt elérhető, ma megnéztem, most már júli 22 :(
akkor az összes ruhát júli 22-én küldik? :(((
2014. jún. 25. 15:15
7/8 A kérdező kommentje:
Közben az előrendelt terméket kihúztá a listából, és elnézésemet kérték. Már átadták a futárnak, így valószínüleg a héten meg is érkezik.
2014. jún. 30. 10:37
8/8 A kérdező kommentje:
És ma reggel 8:10-kor telefonált a DHL-es futár, hogy 20 perc múlva itt van. És itt is volt. Minden ruha tökéletes és még egy ajándék bögrét is kaptam.
2014. júl. 2. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!