Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt életed legveszélyesebb...

Mi volt életed legveszélyesebb helyzete (balesete)? (11-16 évesek válaszát várnám) (:

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Huhh. 2005 telén csúszott az út, futottam egy ismerősömhöz, és becsúsztam az autója alá. A jobb első kereke pont a combomon landolt. A hó szerencsére megtartotta a kocsi súlyát, így nem lett semmi bajom.
2010. jan. 3. 14:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi egy meredek dombon lakunk, próbáltam lejönni az úton, de iszonyatosan csúszott, mert előző este jégeső esett, plusz fagyott is. Hát, majdnem nekikoccoltam egy villanyoszlopnak. Szép volt :-)
2010. jan. 3. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Én má úgy születtem h cisztás volt a vesém szal féléves koromban ki kellet műteni. 5-6 éves koromban sikerült neki ugranom a radiátornak úgy h utána össze kellet varrni mert a fél homlokom felszakadt. Most gerincferdülésem van azzal is műtenek nyáron szal az egész hátam fel lesz vágva XD pár hete elmentem korizni ahol majdnem eltört a kezem utána még aznap amikor jöttem haza a jeges úton még egyet estem és pont rá a kezemre utána bevertem a térdemet is és még csúsztam pár métert az úton de nem tört el a kezem :D Ja meg én egyfolytában elestem a régi sulimban és mindig hátra érkeztem úgy h nem kaptam levegőt 1-2 percig. De van sok ilyen kisebb eset csak most így gyorsan ennyi jutott eszembe XD

13/L

2010. jan. 3. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Bevertem a fejem a homokozó sarkába. Agyrázkódás volt rendesen,plusz egy órát hisztiztem a dokinál.:) Még kissebb voltam.
2010. jan. 3. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:

még 13éves voltam mikor egyik barátnőm hajnali fél2kor felhívott hogy gyors menjek át hozzá mert gáz van. tuttam hogy anyámék nem negednánek át ilyenkor.. pedig közel lakik hozzám. így hát kiszöktem. Rohantam ahogy bírtam. Egyszer egy kocsi lelasított melettem. Három fiú ült benn.megkérdezték hova futok és hogy ne vigyenek-e el. mondtam hogy nem kell, barátnőmhöz megyek. Rámnéztek elmosolyodtak és elhajtottak. Futottam tovább Erre a sarkon ott áltak kettő kiszállt egy a kormány mögött volt. El akartam futni a kanyarban de egyik kitette a kezét és elkapott. rettentően megilyedtem. az volt a szerencsém, hogy közelben volt egy éjjelnappali.. Onnan jött ki két ember leszették rólam a két fiút. Annyira féltem hogy megköszönni nem tudtam hogy segítettek csak gyors elfutottam. Fogalmam sincs mi lettvolna akkor velem ha az a két ember nem segít.

17/L voltam.. remélem nem gond :)

2010. jan. 3. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
és mit akart a bnőd olyankor?
2010. jan. 3. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
hát...amikor pár éve amikor lovegoltam kint(még csak futószáron)a ló hirtelen elfekudt én meg lecsúsztam róla és ráfeküdt a lábamra.de nemlett semmibajom!! :-D
2010. jan. 3. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:

14:49-es

Ez nagyon durva. Még olvasva is ijesztő. :S

2010. jan. 3. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
egyszer apa ráállt a kocsival a lábamra,nekünktolattak,egy kereszteződésben autóbalesetünk volt.egyszer kivülről pucoltam az ablakot az erkélyen, meginogott a szék alattam és majdnem kiestem,megzúzódott a térdem plusz egy 20 centisvágás volt a kezemen.
2010. máj. 4. 11:15
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszokat. :)
2010. máj. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!