Ti miben hisztek?
Michael Jackson imado vagyok 7éves korom óta, de erről még csak most hallottam először és tényleg nem tudom mit gondoljak. Azt olvastam, hogy MJ-nak kb 1991 óta volt egy embere, aki atalakitatta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Mike. Betanulta a kisebb mozdulatait, gesztusait. Volt hogy ő járt interjúra, fotozasra és elvileg 2009-ben a This Is It sajtótájékoztatóján is ő volt a színpadon. A neve Berry Shaw. Ezek után persze már olyan hireket is hallottam h megrendezte halálát, még él. Én ennek nem hiszek, szerintem bármilyen nehéz is feldolgozni Michael elment és az egész csak egy nagy kitalacio. Ti tudtok erről a Berry Shaw ügyről tobbet? Kérlek valaszoljatok!
16/L
volt neki egy embere...Ink. nem magyarázkodok mert abból viták lennének :)
De én hiszek benne:) abban nem hogy még él. :/ sajnos
összegyűjtöttem a gyanus tényezőket ami arra utalnak, hogy MJ el. Csak 5 perc, szerintem érdemes elolvasni mert ennyi veletlen mar tenyleg elgondolkoztató...
egyebkent én is hallottam Berry Shawrol, valoszinuleg nem kamu.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!