Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal,hogy jelenleg munkanélkülin vagyok,a szakmám gyógyszerész. Azt megelőzően patikában dolgoztam évekig de amilyen dolgok ott mennek inkább felmondtam,mert nem a segítség nyújtásról szól hanem csupán Biznis az is mint minden az anyagias világban. Szóval én mikor kezdtem akkor még azzal telt a munkaidő,hogy ha valaki bejött tanácsot kérni akkor valóban tanácsot lehetett neki adni nempedig rátukmálni minden s..t csak azért,hogy fizessen valamennyit nehogy fizetés nélkül távozzon a patikából. Mostanra ott tart a "piac"hogy csak Eladni kell akkor is ha tudjuk az a termék csak a reklámnak hasznos nem a páciensnek.Hazudni kellene egész nap.A drága "ipar" beleszól mindenbe s figyelik számlánként ki mennyi pénzt fizet s ha kevesebbet mint amit a főnökség elvárna akkor cseszegetik az egész kollektívát!

Mit kezdenétek ilyen gondolkozással ti akik értitek a mondanivalóját az üzenetemnek? Nem a munkát akarom kikerülni Hanem azt amit művelnek az emberekkel az áhítást a hitegetést,hazudozást,stb.Vállalkozást valamilyent de milyent? Milyen ötleteitek vannak? Köszi!

2014. jún. 16. 16:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!