Igazából nem nagy,mert csak egy hangjegy van a jobb csuklóm oldalán,amit ballagási ajándékként kaptam! Egyébként azért mert énekelek egész kicsi korom óta és a zene az életem,nagyon sokat jelent nekem,úgyhogy légyszi olyat ne írjatok hogy "felesleges,hülye divat" !!!
én szeretem ha van egy lányon tetoválás. Ha jól néz ki a lány is, és szépek a tetkói azonnal rárabolnék. Ha nincs rajta az sem baj. Ilyen univerzális emberke vagyok.
2014. jún. 16. 14:41
2/7 anonim válasza:
Amúgy ízlések és pofonok. Fogd fel úgy ha valakinek nem tetszik akkor tipli, szevasz, adíjosz, majd lesz más akinek tetszik. A hangjegy vagy kulcs, az meg egyébként is szép motívum, úgy hogy nekem személyszerint tetszene, mert én meg zeneszerző vagyok, úgy hogy a zene nekem is közel áll a szívemhez :D KIS KOROM ÓTA!
2014. jún. 16. 14:43
3/7 anonim válasza:
Szerintem jó dolog. Most én is akarok de én nem 1-et többet is. És a te tested azt csinálsz vele ami neked jól esik. Kivételesen ismerek pár olyan srácot aki le sem állna olyan csajjal akinek nincs tatto.:D /L
2014. jún. 16. 15:20
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Írhattok még nyugodtan!!!
2. Örülök neki hogy nem csak én vagyok ilyen zene mániás!!!
Igazából egész kicsi voltam,talán 3 éves amikor úgy kezdtem érdeklődni a zene iránt..! De persze akkor még csak a Süss fel nap és társai volt a nagy sláger,meg a Chrystal együttes!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!