Nagyon nehezen alszok el esténként,2 órákat forgolódok. Ma nagyon fontos, hogy korán elaludjak. Mit tanácsoltok, mit csináljak? Persze altató kizárva
"Ma nagyon fontos, hogy korán elaludjak."
Az iskola biztos annyit szenved érted, hogy ekkora áldozatokat hozz, hogy még az altató is megfordul a fejedben(azt írtad kizárva, tehát megfordult).
De komolyan kit izgat, hogy holnap iskola? Amúgy ha nem tudok elaludni végső esetben játszok a telómon vmi flashel.De ez iszonyú ritka eset, mivel csak akkor megyek el aludni ha álmos vagyok.
1.válaszoló:nagyon köszii,kipróbálom
2.válaszoló:nem a suli miatt fontos h korán elaludjak,mivel már dolgozok.és amúgy amikor feküdni megyek énis álmos vagyok,de attól még nem tudok elaludni...
Igen, ilyenkor fél óra próbálkozás után általában felkelek és tovább csinálok vmit, amég újra nem érzem, hogy elálmosodnák, másodszorra általában sikerül elaludni. Vagy rakj be 1 Adam Sandler filmet, tuti, hogy elalszol rajta. Bár szerintem az m1 is megteszi.
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!