Milyen érzés rászokni valamire?
pl.: cigi
milyen érzés az, amikor szükséged van a cigire? vagy amikor épp nincs nálad? nemtudom elképzelni :D
értem :D heroint azt nem
tűvel nem akarom
megint én:D
heroint fogyaszthatod felszívva is:D ne keverd össze a kokainnal:D
ja és korrigálnám az előbbi hozzászólásomat:
ecstasy, speed fogyasztásakor nem is a fizikai függőség az igazán nagy, mert az elhanyagolható.
viszont ha hirtelen hagyod abba akkor a lelki függőség elég komoly lehet pl:
rossz hangulat, szorongás, depresszió, krónikus fáradtságérzet, alvászavar, letörtség, nem tudod lekötni magad, nincs kedved semmihez, elveszíted az érdeklődésedet, fáradt nyugtalan kimerült vagy.
hát akkor én nagyon összekeverem :D hát sok van belőlük :P
azt hittem csak tűvel lehet
ismét én:D xD
nem csak tűvel lehet. kokaint általában szívják orron át, vagy az ínybe dörzsölik, de lőni is lehet.
heroint pedig általában vénába lövik. de kemény drogokat ne fogyassz szerintem.
ha drogot kéne javasolnom akkor a füvet ajánlanám. egy új felmérés szerint, kevésbé káros mint a dohány és a kávé..a szkeptikusok jöhetnek vitatkozni akkor is így van meg lehet tekinteni az adatokat:D
elbeszélgetünk :D :D
értem.Nem akartam heroint, kokaint.Inkább, amit irtam ecstasy-speed
egyáltalán nem ugyanolyan káros..mert mi van ha tisztán szívom? szimplán pénz kérdése...azért rakunk bele dohányt mert a ráknak sincs arra lóvéja hogy egy betépéshez 5 grammot vásároljon.
fűtől nem igen tudsz meghalni, max csúnyán besokallsz és hánysz tőle meg habzik a szád. (a hatóanyaga THC amitől betépünk, Delta 6 Tetra Hydro Canabiol, ami annyit jelent hogy a delta 6 zsírsavak bontják le. ezért lehet túladagolni.) de meghalni nem tudsz tőle..semmiképpen. mert mit gondoltál jamaicában majd dohánnyal keverik a füvet? lol..
de ha ez a legnagyobb problémád hogy ugyanolyan káros mint a cigaretta ha dohánnyal kevered akkor egyszerű a megoldás: ne szívd el hanem csinálj belőle sütit vagy rágd el..ugyanazt a hatást fogod elérni egy cseppnyi dohány nélkül, probléma megoldva.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!