Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ha egy lány...

Mit gondoltok ha egy lány görnyedten áll?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát biztos hogy nem csajos! De nem nézem le azokat akiknek görbe a hátuk, nekem is az, bár én fiú vagyok:D AMugy nem túl szép látvány:/
2010. jan. 2. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vajon mindig ilyen, vagy csak rossz a napja? Aztán, hogy biztos önbizalomhiányos, vagy gondjai vannak otthon.. meg azt, hogy: pedig milyen szép lehetne, ha kihúzná magát! Ezek után: lehet, hogy fáj neki, és már nem tud teljesen kinyújtózni. Végül azt, hogy elmehetne ortopédiára, meg úszni, meg tornázhatna otthon, mert így nagyon nehéz lesz időkorában, valamint, hogy remélem, talált valami krémet, amitől nem fáj annyira. Hát, nagyjából ezt. Magamból indultam ki, mert én sem szoktam túl egyenesen állni ^^"
2010. jan. 2. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy szoktam állni... engem nem zavar, ha másoknak nem tetszik az sem zavar.
2010. jan. 2. 23:35
 4/4 anonim válasza:
0%
azt hogy nem áll egyenesen
2010. jún. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!