Tudnátok ilyesmi animét ajánlani? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nos, valami olyasmire gondolok mint a sukitte ii na yo :) ami nem arról szól hogy 62 srác egy csajt nyalogat, vagy hogy két gyerek akik szeretik egymást nem jönnek össze mert... mert csak az anime végén kell összejönniük, és pont.Olyan kéne aminek van sztorija, és a pár nemcsak egymást kerülgeti:) Rövid kéne, olyan 12 rész körül, nem yaoi nem yuri, sem hentai... na jó, minimális 18+ lehet benne <////<2014. jún. 14. 18:06
1/7 anonim válasza:
...Dragonball GT...szeintem jo..
2/7 A kérdező kommentje:
Nem láttam még belőle egy részt sem, tényleg... de hol hasonlít a Dragon Ball az én leírásomra?x'D
2014. jún. 14. 18:22
3/7 anonim válasza:
Special A
Kaichou wa Maid sama
Lovely Complex
ToraDora
4/7 anonim válasza:
kimi ni todoke, Itazura na kiss, Bokura ga ita, Paradise Kiss
5/7 anonim válasza:
Noragami
Tonari no kaibutsu-kun
Swort art online
Rdg:ren data girl
Kamisama Hajimemashita
Sukitte ii na yo
Aquarion evol
Survion 2(mondjuk nem nagyon hasónlít de ennek is nagyon jó a története)
6/7 anonim válasza:
School Days
Yosuga no sora (majdnem átmegy hentai kategóriába, de mégsem)
Kiss X sis
Tasogare Otome x Amnesia
7/7 anonim válasza:
szerintem a Noragamit nézd meg XDDD nagyon állat XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!