Ez valami fóbia? Szóval ennek is valamilyen neve,? Mármint ez fóbia?
Figyelt kérdés
Mindennap este amikor ugye csönd van,a kisebb hangokat jobban halljuk,na nekem akkor jönnek elő ezek:Mindig attól félek,hogy valaki betör hozzánk,és megöl.Múltkor is este amikor esett az eső,a padlásról halk kopogás jött,nem egyenletes,olyan össze-vissza,mindegy.Szóval akkor is már azon rettegtem,hogy biztos van valaki fent,és ha lefekszek megfojt,megöl.Minden este megnézem a gázt(nehogy nyitva legyen),minden redőny le van e engedve,és az ajtó zárva van e.2010. jan. 2. 21:05
1/10 anonim válasza:
ugyanezt érzem énis :O jézusom, aszittem h ez csak a hülyeségeim egyike.
mesélj még!
2/10 A kérdező kommentje:
Ha a szobában vagyok,akkor mindig becsukom,mert félek,hogy hátranézek,és egyszercsak ott áll valaki.Az ágyam a sarokban van,és ha lefekszek,akkor pont az ajtóra nézek.Úgy alszok,hogy a karom a fejem előtt van,hogy ha valaki meg akarna fujtani párnával,bírjak venni levegőt,amíg "cselekszek".Ez így tök röhejesen hangzik...A takaró félig a fejemen van mindig.
2010. jan. 2. 21:24
3/10 anonim válasza:
"Mindig attól félek,hogy valaki betör hozzánk,és megöl"
üldözési mánia?
4/10 A kérdező kommentje:
Hiába vannak a másik szobában,nem merek fülhallgatót a fülemre tenni gépezéskor,mert mi van ha valaki bejön a szobába,és kinyír.Mindig megy a tv,még gépezés közben is.Csendben olyan frusztráló.
2010. jan. 2. 21:30
6/10 anonim válasza:
majd kinöcöd. énis így voltam vele aztán elnőttem. 12/L
8/10 anonim válasza:
paranoid személyiségzavar? bár..
lehet hogy valami miatt meginogott a bizalmad a szüleidben. kisgyerekként mindig úgy nyugtatnak, hogy ne félj, apa majd elintézi a rossz embereket stb., és ez ad biztonságérzetet még sok ideig. nem történt valami, ami miatt már nem érzed magad otthon sem biztonságban?
9/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
A szüleim elváltak.De ez még azelőtt kezdődött,és amikor csak mi csajok(anyu,hugom,én) voltunk itthon,akkor "durvult" el.De azóta van egy barátja anyumnak,tehát van "férfi a háznál",de azóta se változott semmi.
2010. jan. 3. 10:01
10/10 mileycyrus.forever válasza:
Lehet hogy egy kicsit paranoiás vagy én is ilyen voltam még kisebb koromban próbálkozz azzal hogy felkapcsolod a TV-t annak fénye nagyábból beteríti az egész szobát vagy veszel egy kis éjjeli lápát és felkapcsolod mielőtt lefekszel aludni (nekem a TV-s dolog bevált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!