Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez valami fóbia? Szóval ennek...

Ez valami fóbia? Szóval ennek is valamilyen neve,? Mármint ez fóbia?

Figyelt kérdés
Mindennap este amikor ugye csönd van,a kisebb hangokat jobban halljuk,na nekem akkor jönnek elő ezek:Mindig attól félek,hogy valaki betör hozzánk,és megöl.Múltkor is este amikor esett az eső,a padlásról halk kopogás jött,nem egyenletes,olyan össze-vissza,mindegy.Szóval akkor is már azon rettegtem,hogy biztos van valaki fent,és ha lefekszek megfojt,megöl.Minden este megnézem a gázt(nehogy nyitva legyen),minden redőny le van e engedve,és az ajtó zárva van e.
2010. jan. 2. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:

ugyanezt érzem énis :O jézusom, aszittem h ez csak a hülyeségeim egyike.

mesélj még!

2010. jan. 2. 21:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha a szobában vagyok,akkor mindig becsukom,mert félek,hogy hátranézek,és egyszercsak ott áll valaki.Az ágyam a sarokban van,és ha lefekszek,akkor pont az ajtóra nézek.Úgy alszok,hogy a karom a fejem előtt van,hogy ha valaki meg akarna fujtani párnával,bírjak venni levegőt,amíg "cselekszek".Ez így tök röhejesen hangzik...A takaró félig a fejemen van mindig.
2010. jan. 2. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:

"Mindig attól félek,hogy valaki betör hozzánk,és megöl"

üldözési mánia?

2010. jan. 2. 21:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Hiába vannak a másik szobában,nem merek fülhallgatót a fülemre tenni gépezéskor,mert mi van ha valaki bejön a szobába,és kinyír.Mindig megy a tv,még gépezés közben is.Csendben olyan frusztráló.
2010. jan. 2. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
paranoia ??
2010. jan. 2. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
majd kinöcöd. énis így voltam vele aztán elnőttem. 12/L
2010. jan. 2. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok: kinövöd*
2010. jan. 2. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

paranoid személyiségzavar? bár..

lehet hogy valami miatt meginogott a bizalmad a szüleidben. kisgyerekként mindig úgy nyugtatnak, hogy ne félj, apa majd elintézi a rossz embereket stb., és ez ad biztonságérzetet még sok ideig. nem történt valami, ami miatt már nem érzed magad otthon sem biztonságban?

2010. jan. 3. 03:39
 9/10 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok.

A szüleim elváltak.De ez még azelőtt kezdődött,és amikor csak mi csajok(anyu,hugom,én) voltunk itthon,akkor "durvult" el.De azóta van egy barátja anyumnak,tehát van "férfi a háznál",de azóta se változott semmi.

2010. jan. 3. 10:01
 10/10 mileycyrus.forever válasza:
Lehet hogy egy kicsit paranoiás vagy én is ilyen voltam még kisebb koromban próbálkozz azzal hogy felkapcsolod a TV-t annak fénye nagyábból beteríti az egész szobát vagy veszel egy kis éjjeli lápát és felkapcsolod mielőtt lefekszel aludni (nekem a TV-s dolog bevált)
2013. márc. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!