Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hogy József Attila...

Lehet hogy József Attila szellemileg fogyatékos volt?

Figyelt kérdés
Imádom az irodalmat, sokat olvasok, a versek nagyon meg tudnak fogni... de valahogy ő... amit tudunk az életéről, és amiket írt, szerintem gyanús.. a képeken is. Teljesen szellemi fogyatékos feje van. Most ez szörnyen primitíven és ostobán hangozhat a fejekben mikor elolvassák..egyszerűen én így látom. Feltételezte már valaki más is róla? A legunszimpatikusabb költő akit ismerek.

2014. jún. 13. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
10%

talan mert siman csak nem erted.

es nem, nem volt szellemi fogyatekos.

2014. jún. 13. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
ő nem, te viszont gyanúsan az vagy
2014. jún. 13. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
És Te ?Te nem vagy szellemi fogyi...? Meggyalázni valakit anélkül, hogy... mert bunkó vagy!
2014. jún. 13. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
6%
Mondjuk az biztos, hogy pépesre fejelte volna az arcod.
2014. jún. 13. 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Jézusom :D Csak egy kérdést tettem fel. Nem azt mondtam hogy teljesen az volt, de kicsit más... furcsa. Meg persze az is furcsa hogy egyetlen egy kérdésből ilyeneket írnak mások.
2014. jún. 13. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Ja, azt furcsállod, hogy az idióta kérdésedből idiótának tartunk, de azt te nem, hogy egy fotó alapján ilyen jut eszedbe. Ráadásul úgy, hogy egy cseppet sem fogyatékos a feje.
2014. jún. 13. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem. Ennek is vannak fokai... valakin például észre sem venni, mégis az. Azt azért látom hogy nem egy degenerált , de mégis kicsit az írásából és életéből úgy vettem le hogy más. Pont ennyiben lehet más , hogy nem látszott rajta, de mégis minimálisan az volt. Így értettem.
2014. jún. 13. 17:50
 8/8 fmate válasza:
22%
Szia!Én pl a műveit se szeretem :D Amúgy elégé ellenszenves :D
2014. júl. 4. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!