Mért hagyta abba?
Figyelt kérdés
Úgy történt ,hogy barátom abba hagyta a tf-s kereskedést.Mért tette ezt?Hiszen iszonyúan gazdag volt.Több mint 5 unusual cucca volt ami vagy 400 euró.Egyik pillanatban pedig abbahagyta a cuccokat eladta drága játékokért2014. jún. 13. 16:23
1/3 HókuszLó válasza:
Szerintem jól tette mert többet érnek az eredeti játékok mint például a retkes VITRINEK a steamen aminek semmi értelme sincs. Unusual meg semmire se jó csak csillog ozt annyi szerintem te is fejezd be mert hulla szar a TF2 ha cuccok miatt játszol és inkább amerikai focizz a haveroddal ha egyáltalán van neked és nem vagy élettelen kocka. Lehet a barátod már nem akart sokat kockulni azt azért vett helyette játékokat amikkel szinte nem is játszik. De jobban tette mint ha még mindig TF2-őzne. És szerezz a haverodnak valami jó csajt és vegyél neki egy Watch_Dogs-ot PS3-ra ha van neki PS3-a mert megérdemli mer t nem élettelen TF2 kocka mint te gondolom. Remélem segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
Szabika xD
2014. jún. 19. 12:29
3/3 A kérdező kommentje:
Kockának is lenni kell hiszen akkor ,hogy lesz az ember programozó?Mi?Amugy attól ,hogy az ember gépezik kicsit többet mint kéne az nem azt jelenti ,hogy kocka attól még ugyanúgy amcsi focizhatok a barátommal :D.De mind1...
2014. jún. 19. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!