Szadista vagyok?
Figyelt kérdés
Ha látom pl egy filmben, hogy egy ember szenved, nem foglalkozom vele. Eddig úgy gondoltam, hogy csak azért nem érdekel, mert tudom, hogy csak egy film, de nemrég belegondoltam, hogy mit tennék ha egy embert megkéselnének az utcán a szemem előtt, és nem nagyon reagálnék, csak mennék tovább. Nem élvezem, ha egy ember szenved, de mégsem rohannék oda és hívnám a mentőket/rendőrséget.2014. jún. 11. 17:47
1/6 anonim válasza:
Ez nem szadizmus,csak ilyen"lesz@rom hozzáállás.
A legtöbb ember igy reagál hasonló helyzetben.
2/6 anonim válasza:
Nem vagy szadista. Egyszerűen fogalmazva az ingerküszöböd olyan magas, hogy alul mutatsz az emberi lét határán.
3/6 anonim válasza:
Ájjájj,kolléga,miket ír maga? :D
4/6 anonim válasza:
Szadista akkor lennél, ha a saját p@cs@det befognád a satuba és vasfűrésszel vágnád le!
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm ezt a szép kommentet, de én úgy tudom, hogy aki saját magát bántalmazza, az a mazochista. :D
2014. jún. 12. 01:05
6/6 anonim válasza:
Na figyelj! Menj el a nyolckerbe, es nezz vegig egy keselest! Ha igazan szadista vagy akkor azt csinalod amit en: kersz egy kest es te is megkinzod a szerencsetlen aldozatot. Ha elvezed akkor udv a szadistak koreben! Ha nem akkor sajnalom... es ha nem ragadsz kest es nem belezel ki senkit akkor menekulj mert szemtanu vagy es a szemtanukat hozzam hasonloan minden pszihopata szadista allat kinyirja. Es az fajdalmas lesz... ha netan engem latnal akkor kulonosen vigyazz: fekete borkabat, kedvenc fegyverem a balta, es mindig veres a szam szele, mert nem birom ki h ne igyak az aldozat verebol. Ezert van aki vampir-favagonak hiv :) de ha engem latsz menekulj mert napi 8-10 embert olok meg, es nem kellenek szemtanuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!