Split kíma kültéri egységét ha telibe süti a nap nem működik a klíma, miért?
Van egy no name split klímánk, aminek a kültéri egységét a nap telibe süt nem működik. Ahogy árnyékba kerül kb.17 óra felé akkor működik.
Én a kompresszorra gondolok, hogy megnő benne a nyomás és azért nem megy, vagy nem tudom. Örülnék ha valaki tudja mit lehet vele csinálni. Egyébként ezt kb. 2 éve csinálja.
Köszönöm.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Feltételezhetően a kompresszorban lévő hőkioló túlmelegedés következtében letiltja a kompresszort, és miután lehült és a környezeti hőmérséklet is alacsonyabb így ekkor el tud indulni a klíma.
A kültéri egységet is rendszeresen tisztítani, kell, függetlenül adtól, hogy mennyit használtad. Éves szinten annyi koszt nyárfa szöszt össze tud szedni, hogy bár szemlátomást tiszta a valójában eltömődött a kondenzátor egység és ennek következtében nem tud megfelelő hűtőkör kialakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!