Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha feladok egy csomagot a...

Ha feladok egy csomagot a postan, felbontjak, megnezik hogy mivan bent?

Figyelt kérdés
nemetorszagba vagyok most es feladtam egy csomagot magyarba mer nehez lett volna huzkodni magam utan.igazabol egy böröndöt adtam fel es abba voltak cuccok,nem lattak hogy milyen cuccok,es azt mondtak csak lakatolva adhatom fel hogy nehogy felbontsak, igaz hogy EU-n belül nem bontjak fel ? vagy mikor szoktak?
2008. júl. 30. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a szemetebb postások biztos belepiszkálnának,ha nem lenne rendesen lezárva,anyumék pl. repülőtéren levarrták a táska cipzárját,mert volt,akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja,nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elővigyázatosság.
2008. júl. 30. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Én gyakran használom a postát MO-on és még egyszer sem bontották föl a dolgaimat "tudtomal".

És szerintem nem fogják felnyitni...szerintem

2008. júl. 30. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha belföldön mozog a csomag, akkor 60% hogy valamelyik paraszt felnyitja. Ha külföldről jön, akkor nem hinném.
2008. júl. 30. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Több csomagküldő tiltó listára rakta magyarországot, mert rengeteg volt az elveszett, felbontott, hiányos csomag! Ha rá van írva, hogy valami értékes dolog van benne, és nincs biztosítása, akkor az el is tűnik!

Szar ügy, de ez van! Postán értékes dolgot nem szabad feladni! Inkább egy futárcég!

2008. júl. 30. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
reptereken átvilágítják és ha egy kis dolog is gyanus nekik azonnal felbontják és megnézik mi az. de ez érthető ami most a világban folyik. :S
2008. júl. 30. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Reptereken tényleg felbonthatják, illetve vámolásnál szinte mindig kibontják. (Jó, tudom németek felé nincs vám...)

Egyébként, mi folyik mostanában a világban, hogy mindent ki lehet bontani?

2008. júl. 31. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:

úgy értettem hogy azért bontják fel minden gyanus dolog miatt mert fosik mindenki a bombáktól. :)

de gondoltam ezt nem kell elmagyarázni, tévedtem :D

2008. júl. 31. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
írt rá azt hogy vizelet
2008. júl. 31. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában úgy tűnik, mintha a világon más gond nem is lenne, csak a pedofília, és a terrorizmus!

:(

"Emberek állítsátok meg a Földet! Ki akarok szállni!"

:)

2008. aug. 1. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Külföldről kapok mora csomagot, és egyszer se bontották fel, vám pecsét rajta amúgy semmi. Bontatlan, átröngenezik.
2009. nov. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!