Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A minecraft függőséget okoz?

Meskó Krisztián kérdése:

A minecraft függőséget okoz?

Figyelt kérdés
14 vagyok szeretek játszani PC-n.A haverom régebben már mondta a minecraftot hogy ilyen jó meg olyan jó de még nem mertem kipróbálni...
2014. jún. 9. 10:48
 1/6 anonim válasza:

Mivan?Miért nem mered kipróbálni?

Mi az, hogy függőséget okoz?Ezt kitől halottad?

Ennyi ésszel ne is minecraft-oz..

Emelgess még egy kis danon-t..

2014. jún. 9. 11:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatom ez a függőség...régebben hatalmas Elder Scrolls IV Oblivion függő voltam és még pszichológus hoz is jártam és nem volt túl kellemes dolog.
2014. jún. 9. 11:46
 3/6 anonim válasza:
Hm.Akkor talán ne gépezz,hanem találj valami elfoglaltságot kirándulás,valami sport,kézműves cucc,stb.
2014. jún. 9. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kb kipróbálás után 3 hónap múlva untam rá, de nem mondanám rá azért, hogy függőséget okoz, csak annyi, hogy amíg az elején nem ismersz semmit, érdekes, de a végére már nem tudsz mit csinálni, mert fejből tudsz mindent, csak építkezni lehet már akkor.
2014. jún. 9. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, az elején nagyon ráfüggtem, napi 6-7 órát jászottam, azzal álmodtam, de csak azért mert még nem ismertem annyira és tetszett a játék adta szabadság. 14 voltam. Aztán már amikor annyira ismertem, mint a tenyeremet, akkor már átmentem a játék alapjaiba(programozás) , mára viszont már semmilyen téren nem tud újat mutatni, úgy hogy heti 2 órát játszok szerveren, a társaság miatt. (értelmes társaság, nem a 10 évesek társasága)
2014. jún. 21. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:

#előző vagyok

Annyit, hogy ez 2 év alatt volt. Azalatt kipróbáltam a programozását, a játékot, a modokat, a szerverkészítést, kliens készítést, mindent.

Maximum 2 év alatt mindenki megunja.

2014. jún. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!