Mennyi ember van az országban szerintetek aki ébren van?
Figyelt kérdés
jelezzen kérem aki felébredt a gazdasági mátrix ból :)2014. jún. 8. 17:10
1/11 mrtechnikus válasza:
Én tisztán látok! veled vagyok
(csak vigyázz sok TROLl van itt)
3/11 mrtechnikus válasza:
Na már 3 vagyunk!
(az első vagyok)
6/11 anonim válasza:
Szerintem kb. olyan 150-200.000 ember. Ennek legalább a fele "beavatott" üzletemberek, politikusok stb. A másikfelével pedig az a gond, hogy nem tudnak mit kezdeni az "ébrett" állapottal és rosszul reagálnak. Sokan gyakran átesnek a ló túloldalára és össze vissza képzelődnek mindenféle gyíkembereket meg kémlegyeket...Tehát ha azokat az embereket veszem figyelembe, akik nem beleszüledtek hanem felébrettek és objektíven látják a dolgokat, félelmetesen kevesen vannak.
7/11 anonim válasza:
de ennél többen. kb 5millióan lehetnek.
8/11 anonim válasza:
de szeretnék még "aludni".. (2. vagyok)
10/11 @lm@ válasza:
Én már reggel 7 óra óta ébren vagyok.Bár nem tudom mi a francnak kellett hétvégén ilyen korán felkelnem,mikor hétköznap meg baszok kimászni az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!