Simson schwalbe valamikor lefullad valamikor pedig teljesen felpörög, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Karbi, fúvókák,benzincsap,szűrők tiszta.Subert tű középre van állítva és benzin is megy rendesen.2014. jún. 7. 15:45
1/4 anonim válasza:
Én főtengely szimeringre gondolok, nekem is ugyan ezt csinálta, húztam a gázt és fulladt és utánna hírtelen felpörgött. Egyszer csak teljesen le nem állt és lógott a főtengelyen a szimering. Nézd meg a kuplung felöli főtengely szimeringet, kicsit nyomkodd meg ha mozog bizoly cserélni kell, de ne tehénkedj rá, meg ne épphogy.
Majd síkítasz hogy mi a helyzet. :)
2/4 A kérdező kommentje:
és akkkor teljesen ki kell szedni a blokkor ?vagy hogyan kell?
2014. jún. 11. 14:43
3/4 anonim válasza:
Milyen típusú motor van benne?
Ilyen? [link]
4/4 anonim válasza:
Mert ebbe a tipúsú blokkba, belülről is van egy simering, ahhoz igen szét kell szedni a blokkot, de ha csak a kiső szimering rossz akkor csak leveszed a deknit (ott fogja 6 csavar oldalról. Az a baj hogy ezt a fajta blokkot nem ismerem.
Viszon ha ilyen blokkod van, akkor egyszerűbb dolog megcsinálni: [link]
Ennél csak kivűlről van szimering.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!