Szombat van és jó idő. Miért ültök a gép előtt?
Figyelt kérdés
Én kb fél óra és lelépek ,csak még egy picit feljöttem ide :)2014. jún. 7. 14:50
11/21 anonim válasza:
Telefonrol tolom, epp a buszra varok. Ja es van vagy 200°C, ugyhogy en pl szivesebben lennek bent:)
13/21 anonim válasza:
Két vizsga között baromi jó érzés csak úgy elcseszni az időt. Nem arra gondolni, hogy bármit is kéne csinálni, nem pörögni valamin. Ilyenkor megnézem a gyakorit, hátha tudok valakinek valamiben segíteni. :)
14/21 anonim válasza:
Mert hűvös van kint pedig 50 C° fok.. sajnos! :/
15/21 anonim válasza:
Mert nagyon meleg van...és beteg is vagyok.:)
16/21 mdozer válasza:
Mert lassan nem merek közterületekre menni a cigányok miatt. Mindenhol hemzsegnek hatosával.
17/21 A kérdező kommentje:
Mdozer!
Neked javaslom hogy szerezz be egy dózert,tegyél valami igazi gallyazót az elejére és menj ki csapatni! :)
2014. jún. 9. 13:16
18/21 A kérdező kommentje:
# 2/17 A Te sorosod a kezedben,tudsz rajta javítani!
2014. jún. 9. 13:16
19/21 A kérdező kommentje:
# 10/18
Én a kérdés kiírása után mentem egy jót motorozni! :)
2014. jún. 9. 13:17
20/21 A kérdező kommentje:
# 15/19
Gyógyulj meg a többieknek meg kitartás! :)
2014. jún. 9. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!