Építkezésen egy nő is tud dolgozni?
Szerintem igen.
Ha betonozni, falazni nem is, (bár anyagot mozgatni ott is tudnál csak sokat nem tanulsz belőle) de gipszkartonozni, burkolni Te is tudnál (ha mást nem segédmunkásként "kézalá" dolgozni.
De abban tökéletesen igazad van, hogy sokat segítene, ha a kivitelezést is látnád.
Más.
Miért nem inkább egy tervezőnél vagy tervezőirodában próbálkozol gyakorlatot szerezni (ahol mondjuk van műszaki ellenőrzés is, mert akkor a kivitelezést is látnád)?
Saját vélemény férfiként, hogy nőként (a párom dolgozott munkahelyi mérnökként) a kivitelezés "nehéz" munka (koszos, sokszor nem irodai körülmények között vagy, télen hideg, ami a nőknek nem túl jó), a másik az, hogy a munkások nehezen fogadnak el főnöknek, főleg fiatalon.
Értem!
Ezek szerint osztatlan képzésre jársz?
Nekem egyszer azt mondta egy tervező kolléga, hogy nem jó, ha valaki kivitelez meg tervez is, mert nem a tervezésre koncentrál, hanem azt keresi, hogy hogyan lehet azt a legkönnyebben kivitelezni. (van benne valami)
A csomópontok meg jó dolgok, de csak ritkán valósulnak meg a papírforma szerint :). De tudni kell! :( (kellene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!