Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerelmi bánatod van? Miért?

Szerelmi bánatod van? Miért?

Figyelt kérdés

Mióta? Mi történt?

Nekem most nagyon az van! :'(

2010. jan. 1. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nincs. Vagyis fura a történet, aki kéne, annak van nagyon régóta barátnője... De még azt hiszem nem lettem szerelmes a srácba, viszont nagyon nagyon fontos lett:( ez sem jobb. És ez kb 1 hónapja tart.

Nálad mi történt??

2010. jan. 1. 18:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Tegnap este szakítottunk Barátommal. Igazából nem tudom elmondani, mert nagyon hosszú és bonyolult történet ez és az is, ami köztünk van, írhatnám évekig, akkor sem lenne vége... De most úgy látszik lezárult. Aminek valahol örülök, nem szenvedek többet a veszekedések, vitatkozások, verekedések miatt, de így beleőrülök! :'( Hiányzik!
2010. jan. 1. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?? Mennyi ideig voltatok együtt?
2010. jan. 1. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is szerelmi bánatom van:'(Egy srác már régóta tetszik De mikor odamentem hozzá nagyon bunkó volt velem.Bele fogok őrlni.:'(
2010. jan. 1. 19:37
 5/12 A kérdező kommentje:

19 vagyok, és 17hónapig voltunk együtt.

Utolsó, sajnálom a Te esetedet is! :( És látod... Bunkók velünk és mi szeretjük... De miért? :'(

2010. jan. 1. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem is az van :""(
2010. jan. 1. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátok vagyunk. De én többet érzek. És ő ezt nem tudja, az a legrosszabb benne, hogy nekem mondja el, most szakítottak a barátjával és szomorú, hogy megint összejöttek a barátjával. És hát minden színészi képességemet bekell vetnem, hogy ne lássam rajta a csalódás. Ő az a lány, akibe komolyan szerelmes vagy, de nincs értelme...
2010. jan. 2. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
pontosabban: ne lássa rajtam a csalódást
2010. jan. 2. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A lelkem már meghalt :( Nemrég mondta el a barátom hogy elköltöznek egy másik országba ami nagyon messze van és nem jönnek vissza...azóta csak sírok és nem tudok boldog lenni mert nagyon szeretjük egymást. De miért kell így fájnia ??
2010. jún. 17. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen. Tegnap óta van szerelmi bánatom :'(
2010. jún. 30. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!