Önbizalomhiánnyal pszichológushoz kell fordulni?
Persze, ha szeretnél sok pénzt kidobni az ablakon akkor nyugodtan.
Ha nem akkor gondold végig hogy mi miatt vagy önbizalom hiányos, hogy alakulhatott ez ki, próbáld meg magad reálisan látni. Nézz meg más hétköznapi embert hogy milyenek és te milyen vagy hozzájuk képest... stb.
De a legtöbb ember önbizalom hiányos... ritka az aki nem. Segíts magadon, egy pszichológus nem fog, ő csak meghallgat jó pénzért. Ennyi erővel ide is leírhatod mi a gond, ez legalább ingyen van.
Én is önbizalomhiányban szenvedek.Bizony van mindenkinek, de az sem mindegy,hogy milyen fajta,mert nekem súlyos!
Egy próbát lehet megér egy pszichológus. Azt sajnos én se tudom merre van Sopronban egy jó pszichológus.:(
Suliba jársz még?Ott van pszichológus? Nálunk van,csak azért kérdem mert nem mindegyik isibe van, szóval ha van nálatok ott ingyenes és gondolom oda elmehetsz egy-két alkalommal.Vagy akár többször,ha nem akarsz pénzt kidobni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!