Szerintetek jó ötlet rocker lánynak patkányt venni a 20dik születésnapjára?
Figyelt kérdés
Régen tartott de miután az elpusztult nem vett/kapott másikat. Ennek már 4 éve. Szerintetek?2010. jan. 1. 15:50
1/5 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy szereti még a patkányokat (:
és akkor hátha :D
de ne túl feltünően
2/5 anonim válasza:
nekem tettszene :) max anyámnak nem :'( XDXD
3/5 anonim válasza:
jó ötlet..patkányt a patkánynak ;)
5/5 anonim válasza:
Ha ért hozzájuk.. Azért egy patkány nem olyan állat, hogy csak ott van, aztán kész. Magyarán nem egy hörcsög, hanem nagyon intelligens, szeretetéhes teremtmény.
Ha adsz neki, mindenképp legalább kettőt, mivel egyedül csak szenvedne, társas lény, igényli mások jelenlétét. (amit egy ember nem tud neki megadni 100%-osan) Ja és persze egyneműeket.
Illetve én azt ajánlom semmiképp ne kereskedésben vedd őket, ott nem értenek hozzájuk, általában eleségállatnak tartják őket, családon belül szaporítják, ami komoly rendellenességeket okoz bennük.
Ja és: hozzál nekem is!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!