Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lesz az életed 10 év...

Milyen lesz az életed 10 év mulva?

Figyelt kérdés

Leginkább azoknak a tiniknek a válaszát várom, akik minden szabadidejüket, gépezéssel , vagy bulizással töltik.

Arra nem tudok rájönni, hogy miért fontosabb a gép előtt ülni, és akár ezen az oldalon értelmetlen kérdéseket kiírni, vagy értelmetlen válaszokat adni, mint az, hogy a barátaitokkal összejöjetek, és ha össze is jön egy társaság, akkor miért az a nagymenő, aki, a legtöbb alkoholt fogyasztja?

2010. jan. 1. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
hahó!!! most éppen te is a gépelött űlasz és te is kérdéseket irsz ki!!! háh!!! szánalom!!!! de legalább megnevettetél!!! 14/l
2010. jan. 1. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Helló!

Nem tudom,beleférek-e a kategóriába:),én nem vagyok olyan(hálistennek),nekem most még tanulásról szól az élet,de azt tudom,hogy nekem tíz év múlva sokkal jobb lesz,mint nekik:)Egyébként nagyjából tudom neked vázolni,milyen lesz az életük.A lányok,amikor rájönnek,hogy apu,anyu nem fogja őket eltartani a végtelenségig,elmennek műkörmösnek vagy kozmetikusnak,vagy dolgozni egy szoliba vagy plázába.A nagymenő srácok meg egy gyárba három műszakba.Lehet mérlegelni,kinek mi éri meg.

2010. jan. 1. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:

honnét tudjam mi lesz 10év mulva .. -.-"

16L

2010. jan. 1. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Na látod,erről beszéltem:)
2010. jan. 1. 14:31
 5/8 A kérdező kommentje:

ElsŐ!

Ha nem fogod fel egy kérdés lényegét, ne válaszolj rá!

Kedves második h.sz.!

Igen a lányok még feltalálják magukat valahogy, legfeljebb a testüket árulják majd, ha nincs más megoldás.A fiúkról viszont, nem tudom elképzelni, hogy gyárban, 3 műszakban dolgozzanak. Hogy lennének erre képesek egyszerre, mikor éveken keresztül, a semmit tevés volt az egyetlen dolguk.

2010. jan. 1. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogyha lennének barátaim, valószínuleg most sem ulnék itt és a szilveszterem sem lett volna elcseszve...

Ezt elnézve, 10 év múlva az életem? Hmm, kulfoldon fogok élni az biztos, híres akarok lenni (és az is leszek), aztán majd amit hoz az élet..

2010. jan. 1. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:

15:00

te 10 év mulva is csak álmodozni fogsz.. ha még élsz egyáltalán..

2010. jan. 1. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Én eljárok bulizni kb havonta 1x, de ettől függetlenül 16 évesen most tettem le az angol középfokú nyelvvizsgát. Az egyik ismerősöm, aki meg minden hétvégén felmegy, és nem mondható rá, hogy nem élvezi az életet, szintén most tette le a nyelvvizsgát. Nem csak az a két véglet van, hogy szarunk a jövőnkre, meg hogy minden szabadidőnk a tanulás, mert előbbi esetben sz@r jövő elé nézünk, utóbbi esetben meg sivár lesz az életünk, ugyanis másból sem áll, csak a kötelességekből. Meg kell találni a középutat.

Továbbá legalábbis nálunk a szórakozás a barátokkal való összejövésből áll...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, 10 év múlva, ha minden jól megy, már diplomám lesz, és nem a haszontalan fajtából.

2010. jan. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!