Mekkora lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy körülbelül mekkora leszek? Jelenleg 163 cm vagyok,fiú. 6 hónapja lettem 14 éves. Anyukám 160 cm,apukám 180. Nagyon-nagyon zavar a magasságom,folyamatosan piszkálnak vele és rosszul esik :(
Csak komoly válaszokat írjatok,kérlek...
2014. jún. 4. 15:24
1/4 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Ebben a korban szoktatok hirtelen nőni. Még kb. négy évig növekedhetsz, akkora fejeződik be teljesen a csontosodás. Utolérheted a papádat, de ha ennyi maradsz, sincs semmi. Változtatni nem tudsz rajta, a bunkók sem lesznek értelmesebbek attól, ha bánkódsz ezen. Ezk piszkálják a langalétákat is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. jún. 4. 22:14
3/4 anonim válasza:
Nehogy szomorkodj,tuti nősz még 100% !!
Én is kb. ekkora voltam 14 évesen aztán most 18 évesen 183cm lettem és a szüleink magassága szinte megegyezik.
4/4 A kérdező kommentje:
Megelégszem a 175-tel is :)
2014. jún. 9. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!