Jó kérdés.. :) zenére táncolni rengeteget enni meg keveset inni és egyszerűen átadni magad a bulinak, és jól érezni magad. De ez emberfüggő, van aki nem táncolni, csak a tv előt vagy a gép előtt van, szóval így
2010. jan. 1. 11:10
2/11 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted?
2010. jan. 1. 11:54
3/11 anonim válasza:
Első válaszoló: zene meg az ilyen szarok után jöhet még az is, hogy megdöngetni 1-2 csajt :D Akár 2 lány 1 fiú felállásba xD
2010. jan. 1. 12:42
4/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Vagyis pontosabban az, hogyan kell táncolni? :D Mert valahogy a mostani bulin se jött össze... :(
2010. jan. 1. 13:12
5/11 anonim válasza:
Úgy kell bulizni hogy közben engedd ki a gőzt,igyál módjával és táncolj,ja és jó társaság nélkülözhetetlen.Nekem mindig sikerül...
2010. jan. 1. 17:52
6/11 anonim válasza:
13:12-es vagyok
Ahova én megyek mindig van jó társaság, zene, pia is (persze nem rugunk be, de iszunk is rendesen). :P
Mégsem tudok táncolni, pedig hívtak is. Valahogy úgy érzem, hogy hülyén mozgok, és nem megy ez nekem. Ezen hogy lehetne változtatni? :D Mert jó lenne...
15/F
2010. jan. 2. 19:38
7/11 anonim válasza:
DnB vagy tectonic dancet tanuljátok meg. (DnB könyebb)
Azzal lehet táncolni házibulin de inkabb akkor jó, ha más is tudja
2010. jan. 7. 20:28
8/11 Sexylady válasza:
fa$zt! menjetek koncertre, a pogó a legkönnyebb XD
2010. jan. 7. 21:08
9/11 anonim válasza:
imádom ezeket a kérdéseket :) úgyis jön magától haver/csaj :D
2010. jan. 8. 03:03
10/11 anonim válasza:
"fa$zt! menjetek koncertre, a pogó a legkönnyebb XD"
Igazad van, ezért szeretem én a koncerteket! :D Meg amúgy is rocker vagyok, jobban tetszik egy rockkoncert, mint pl. egy diszkó szám. :D
De hát házibuliba leginkább az megy, szóval azért nem ártana egy kis tánctudás is. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!