Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen volt a szilvesztered?

Milyen volt a szilvesztered?

Figyelt kérdés

Hol buliztál? Kikkel? Berúgtál?

B.Ú.É.K.

2010. jan. 1. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Otthon voltam, tévéztem és gépeztem. Éjfélkor pezsgőtbontottunk és koccintottunk utána meg mentem aludni.
2010. jan. 1. 09:39
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Barátnőmnél voltam házibuliba!

Már 8kor készen voltunk :D

Isteni volt! Most értem haza, de asszem megyek is aludni:)

Neked hogy telt kérdező?:)

2010. jan. 1. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sz*r volt. Otthon voltam, csak számítógépeztem és néztem a TV-t.
2010. jan. 1. 10:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A szembe szomszédba volt kb. 40 fős csicska 16-17 éveseknek buli és még a mentő is járt ott meg a tűzijátékot a háztetőnk fele irányították, énekelték, hogy c. gyűlölet, c. gyűlölet, nem vagy te indián... meg a szomszéd bokránál hugyoztak , szartak, minden fele szemét, sörösüveg, ölték egymást , ordítottak....Nagyon kellemesen telt.
2010. jan. 1. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sz*r volt. Otthon voltam, csak számítógépeztem és néztem a TV-t.
2010. jan. 1. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sz@r volt! Átvertek a barátaim akikben bíztak, tegnapelott mondták hogy majd megyunk egyutt szilveszterezni, stb., aztán mikor elmentem utánuk 1 óra múlva faképnél hagytak, azzal az idióta kifogással, hogy nekik haza kell menni! Bolond fejemmel nem is haragszok, de már nem bízok bennuk.

Aztán kimentem a fotérre és ott valami társasággal osszebarátkoztam és pezsgoztunk, aztán kocsmába mentunk.. Csak enyhén voltam berúgva.. Nem így terveztem az egészet, de mit tehet valaki ha senkije sincs?

Ja, a legjobb dolog ami tegnap tortént velem és nagyon orulok neki, hogy beszéltem (igaz csak telefonon) egy számomra nagyon fontos emberrel, az egyetlennel akiben még tudok bízni!

Ezen kívul, sz@r volt a szilveszterem, a tavalyi sokkal jobb volt!

BUEK

2010. jan. 1. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:

20:18 körül bementem a "DISCO"-ba.

Rögtön megittam 2feles finlandiát

Ezután 1deci royált,meg valamit ittam,de nem tudtam elolvasni mi volt az.

9körül már állni nem bírtam.

Próbáltam csajt felszedni,de az volt a baj nem igazán ment mert azt mondták,hogy nem vagyok őszinte mert részeg vagyok.

Éjfél után már józan voltam, (szokáshoz hűen ismét majdnem volt egy tömegverekedés, mint tavaly)de jött egy cigány a buliba,és érdekes módon pont ő elkezdte adni,hogy milyen nagy ember stb. Mikor oda álltak elé 20-an,már nem volt nagy szája. Én próbáltam igazgatni,hogy üljenek már meg,mert tavaly is kijöttek a rendőrök.

Az egyik haverom úgy be volt rúgva,hogy beütötte az ablakot,az ingem mindenütt vér volt. Lelocsoltak pezsgővel,az egyik alkoholista poroltóval kergette a csajokat,és széket dobálta közéjük.

4-kor indultam haza,a ruhámat inkább el kellene égetni,mert olyan állapotba van.

Nem szoktam gyakran alkoholt fogyasztani,de 1-szer van 1évben szilveszter.

Ma 9-kor keltem fel,megittam vagy 3dl citromlevet+savanyú káposztát ettem. Ez úgy 10fele volt.

Nagyjából így telt a szilveszter.

B.Ú.É.K.

2010. jan. 1. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
mint a 10:15nek :S
2010. jan. 1. 13:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Miért?

Nem volt kedvetek,vagy nem tudtatok elmenni?

2010. jan. 1. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Unalmas, mint mindig.
2010. jan. 1. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!