Hogyan tudnék segíteni neki?
Figyelt kérdés
A barátnőm pasija vagdossa magát. Mindig meg akar halni. Nem akar pszichológushoz menni. Nincs jóban a szüleivel sem.
A barátnőm is tisztára ki van készülve miatta. Hogyan tudnék segíteni?
2009. dec. 31. 21:51
1/3 anonim válasza:
Mondd a barátnődnek hogy legyen most a barátja mellett! Annak oka van h megakar halni. :S Ha valami baja van, és nem akar pszihológushoz menni akkor mondja el a barátnődnek, már az is segíthet! Én mindig úgy vagyok ha rossz kedvem van(nem annyira rossz h öngyilkos akarjak lenni) akkor az megnyugtat ha a szerelmemmel lehetek. Egyszerűen jobban érzem magam. Ezért legyen most a barátnős sokat a barátjával!
2/3 anonim válasza:
mondd meg a barátnődnek, hogy mindig mondogassa a barátjának, hogy ő mindig itt lesz bármi is fog történni. mert hátha szeretik egymást akkor nem értem mi lehet a baj, hiszen legalább 1 valakit jobban szeret mindennél. akkor miért akar meghalni?
3/3 anonim válasza:
Én az ilyeneket nem tudom megérteni ! akk is ha baja van akk minek vagdossa az ereit?mért nem próbálja megoldani normálisan?? vagy ez ,,emo" divat v mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!