Ti szeretnétek egy olyan világban élni, mint amilyen a Violetta című film?
Kedves kérdező!
Tapasztalatból mondom, húgom megszállotja ennek a világi marhaságnak, és inkább a pokolba mennék mint a sok ürgefejű társaságába :) . A rövid véleményem az egész sorozatról : Számomra érthetetlen, hogy lehet ennyire jellemtelen a főszereplő. Csak él bele a világba, semmi, DE SEMMI nem történik vele, a sok lenyalt "tökéletes" barátja körbeveszi, az egész a bugrisok ugrálásáról szól, ahogy pattog a sok tehetségtelen majom a színpadon :) Mondjuk bevallom, nézetsége az van (10% olyan tinilány, aki vissza van fejlődve/nincs rendben az élete , 98% kislány, 6-7évesek és 0,5% Idős hölgyek, hisz tudjuk hogy odavannak az ilyenekért, 0,5% homokos fiúk) , és ezt meg is érteném, ha nem egy ócska szappanopera lenne szörnyű színészi gárdával (mivel a színészek is túljátszák az egészet, kivéve akkor amikor kellene). A többség már rég kinőtt az ehez hasonló cukormázas,felszínes sorozatból.Félreértés ne essék, a Violetta minden, csak nem minőségi sorozat, történetmesélési szempontból legalábbis semmiképpen sem kiemelkedő. Olyan dolgokon tudnak agyalni, és problémákat kreálni belőle, amiket egyetlen beszélgetéssel meg lehetne oldani. Értsd: titkolóznak, holott tök butaság, de mégis, azon aggódnak az epizódok nagy hányadában, hogy majd jól lebuknak, és akkor mi lesz…A sorozat teljesen hiteltelen, mi, hogy a kiscsaj semmit nem tud az anyukájáról??? az elmúlt 16 év során semmit sem kérdezett az apjától?? Kb a sorozatban is annyit vannak együtt amennyit muszály, mint hogyha a kiscsaj csak élősködne és hátráltatná az apját. Aon kívül nem látom értelmét se a házvezetőnőnek, se a "papírfelügyelő" csávónak, csak a babysittnek...de annak se értem nagyon a gondolkodását. KIZÁRT, hogy a testvére lánya jobban foglalkoztatja mint a saját élete. Mellesleg a kiscsajjal nem is nagyon foglalkozik. Arról sem tudunk semmit,hogy mit csinál míg a gyerek stúdióba van. A fater mondhatom nagyon pénzes, csak éppen agya nincsen. Megoldhatta volna, hogy ne legyen annyi felesleges melós a ház körül, amiket ők végeznek egy ember is bármikor megcsinálja. Ja és Jade...nem mondom, hogy nem bírom a csajt, magasan a legkidolgozottab karakter, de szerintem nem csak bennem merült fel a kérdés: Hogy szedte össze ez a pasi ezt a libát? Hát...ez is örök rejtély marad. Na de beszéljünk egy picit az egész kitalálójáról, a rendezőről :D..szerintem, és ezt őszintén mondom, egy zseni volt aki megrendezte és kitalálta. Nagyon ért ahoz, hogy hogyan népszerűsítsen, és hogy mire "buknak", minek van a tetőponton a nézettsége, magyarul, hogy mivel keresheti agyon magát. Hát, szerintem azok akik nem nézik ezt a "sorozatot" mindnek ismerős az érzés: ismerősök folyamatosan erről áradoznak, és "azért nem mehettek le fagyizni, mert épp violetta megy, azért kell hazaérni 6ra hogy nehogy lekésse,amikor tanulok azért kell átmennem a másik szobába mert épp violetta megy és zavarom"... Hát igen, legyünk büszkék, a mai fitalságnak ez kell, szupertanulságos, a gyerekek megtudhatják hogyan legyen olyan életük, melyben semmit sem kell tenniük, mert minden adott, semmiért sem kell kűzdeni mert apuci mindent a feneke alá rak, és születésétől kezdve tökéletes és tehetséges, azt a fiút kapja amelyiket szeretné...Ez kell nektek, hogy legyen mire irigykedni :D Köszönöm, hogy végigolvastad, bocsi muszály volt mostmár elmondani a véleményem, sajnálom ha ezzel megbántottam valakit, nem kell komolyan venni, ez csak az én véleményem :)
Ugyanúgy,ahogy az a hosszú komment volt,mégegyszer leírnom nem érdemes.:)
Nekem is a húgom nézni.pffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!