Ufok léteznek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgas másokra! Rám hallgas! Ufók, mármint földön kívüliek vannak, kis picike lények! Ők is valahogyan építettek, vagy valami, .... van nekik ilyen űrhajójuk vagy mik, és idejöttek a földre! Más élőlények! Ez még új azemberiség számára, és a tudósok is ezt vizsgálják!

Ez az ábra!

2014. jún. 2. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az elsőre! Csak Rám hallgass! Ufók, mármint földön kívüliek nincsenek, gumimacik vannak. Ők kis picike lények, de nem ufók! Ők is valahogyan építettek, vagy valami, .... a gumimaciknak van ilyen hajójuk vagy mik, és keresik az ősgumimacikat! Más élőlények! Ez még új az emberiség számára, és a főhenceg Tódival is ezt vizsgálja!

Ez az ábra!

2014. jún. 2. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne rá én rám! A második hülye! Már félre ne érts nem sértegetni akarlak, de milyen hülyeséget írál?! Na ez az ábra!
2014. jún. 2. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az létezik amit elhiszel. :) Én nem tudom egyébként, hogy más bolygók alkalmasak e az életre, de ha igen, akkor akár ott is lehetnek élőlények, de tuti nem azok az "ufok" mint amivel minket "etetnek"
2014. jún. 2. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez igaz. De emberen, állaton, rovarokon bogarakon is vannak

más élőlények. Jó igen nem UFO nyílván, de ez az egész furcsa. hogy földönkívüliek, és hogy ők is alkalmaszkodnak, mint az emberek!

2014. jún. 2. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!