A fekete iPhone 5 szélei illetve hátlapja kopik?
Azzal nyilván tisztába vagyok, hogy az idő múlásával ez bekövetkezhet, de utána olvastam, és azt írják/mondják, hogy hamarabb mint kellene kopás következik bei.
Most nem tudom igaz-e mert mindenhonnan mást hallok.
Kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Nekem fél éve van, igaz fehér és tokban van amióta megvan + előlapi matt fólia.
Sajnos a dizájnból és szépségéből sokat vesztett, de muszáj védeni valahogy, mert én is azt hallottam hogy elég szépen kopnak (a fekete főleg).
Lehet kapni egyébként olyan fólia-csomagokat (azthiszem skin a neve(??)), amik teljesen védik a telót a karcoktól: elől, hátul illetve oldalt is, a gomboknak és csatlakozóknak megfelelően kialakítva.
Nekem volt 2db i5 mivel az egyikben meghalt a wifii, és adtak újat, na de sajnos igen, a hátlapja nem is, de a sarkok kopnak :(. Láttam egy srácot, akinek az iphoneja a kopások miatt, már 2 színü volt, fekete-fehér...
De ha vigyázol rá, nem olyan vészes, tok nélkül sem. elvileg amúgy
az 5s ben megoldották, hogy nehezebben kopjon, lehet az Apple a kopás miatt dobta ki az i5öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!