Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed egy ilyen...

Mi a véleményed egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés

Sokan, így hát én is megkérdezem.

Van egy lány, az osztálytársam.

Mindenkinek beszólogat, elég sok embert b*szogat, csak úgy...

Volt egy barátnője, aki állítólag kibeszélte, és ezért rávett pár embert, és azzal együtt piszkálták.

Megjegyzéseket tettek arra a lányra, meg a myvipét is telespammolták mindenféle kommentel.

Állandóan próbál oltani, bár csak fapadosak a beszólásai.

Persze órán kis vinnyogós hangon beszél.

Egosnak tartja magát, és ezt ki is írogatja msn-re gyorsüzenetnek. Csak nem tudom, mert nincs rá semmi oka, hogy az legyen...

Középiskolában ilyenért már rég megverték volna, szóval nem tudom mi lesz vele.

Ti egy ilyen lányt hogy viselnétek el?

Mondjuk engem nem piszkál, de ha másokat igen, nekem az is zavaró, de próbálok rá nem odafigyelni.

2009. dec. 31. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jól le kell oltani a g€cibe, már bocs, aztán megtanulja, hogy mi a rend. Utálom az ilyen embereket...
2009. dec. 31. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is ilyenhez van szerencsém,hálistennek csak heti három órában.Az ilyeneket a legjobban az idegesíti,ha nem figyelnek rájuk.Nézd egyszerűen csak levegőnek.Nem érdemes oltani őket,akkor jól érzik magukat,mert a figyelem középpontjában vannak,ezt élvezik.Ne figyelj rá:)
2009. dec. 31. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Ja és hogy mi a véleményem róla? Feltűnőségi mániás vagy kisebbségi komplexussal küszködő majom,aki így vág vissza az őt ért sérelmekért.És középiskolában nem verik meg az ilyenért,akinek nem tetszik a stílusa és erős és meg tudja védeni magát(nem fizikailag)az elhatárolódik tőle,aki meg gyenge és fosik tőle,az benyal neki és melléáll.Meg se kell hallani amit mond,ne reagálj rá,nehogy már lealacsonyodj az ő szintjére.
2009. dec. 31. 20:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát, igazából azt hiszi, hogy ilyen nagymenő, nem feltétlenül feltűnési vágya van.

Helyre kéne tenni, az biztos. De amíg engem nem piszkál, addig nem nagyon csinálhatok semmit.

No de nem baj, évvégén (iskolai) megteszem, ha addigra nem fogja senki.:)

2009. dec. 31. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Szintjére nehéz lenne lesűlyedni.

Csak akkor lennék olyan, ha állandóan azt csinálnám, és ok nélkül, amit ő. 1x szerintem belefér "megsavazni".

Jó, mondjuk rám is rámjön néha ez az "olthatnék". Valahogy be lett programozva.:D

De nem állok le senkit basztatni csak úgy.

2009. dec. 31. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Jol meg kell verni és akkor majd visszavesz az arcábol! :)
2010. ápr. 22. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!