Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megutáltam 2 mp alatt 2...

Megutáltam 2 mp alatt 2 haveromat. Miért ilyenek velem? :[

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött hogy volt 2 fiú haverom (lány vagyok..) akikben megbíztam,és msn-en az egyikük azt mondta vmit nagyon elba**tam és most a másik fiú nem csinál "miattam" bulit szilveszterkor.ár nappal később beszéltem azzal a fiúval aki csinálta "volna" a bulit és elmondtam neki hogy tudom mi a helyzet és ő akkor azt mondta hogy "Fején találtad a szöget." .Én hülye el is hittem hogy egész miattam van de fogalama sem volt arról hogy mit tettem,vagy mondtam.És ma (31.-én) rám írt.Nem az a lényeg.. hanem hogy úgy köszönt el :"Na mek.Cső,sokan vannak.Jó a buli :D ".Vissza se írtam neki hogy helló vagy valami.De úgy bánt az egész.Mi okuk van rá hogy így átverjenek? :/

És szeretném nekik megköszönni hogy most,14 évesen,itthon ülök szilveszterkor :S .Nem tudok semmiről,mi volt hogy volt de nem is érdekel.Szerintetek az ilyen emberek mit érdemelnének ?

Előre is köszi.(Amúgy szóba sem fogok velük állni)

2009. dec. 31. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem csak te ülsz otthon egyedül 14 évesen....
2009. dec. 31. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is barátnőztem volna, de egyikük elrontotta az egészet...Most itt ülök, és unatkozom...

14/L

2009. dec. 31. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Jó bunkók hogy így átvertek.Lehet nem is voltak olyan jó haverjaid mint te azt gondoltad?! Szerintem csak nem akarták hogy te is ott legyél azon a bulin ezért kitalálták ezt a hülyeséget. Nem kell velük foglalkozni,majd egyszer ők is így fognak járni.Neked meg lesz még alkalmad bulizni.B.U.É.K.!!15/l =)
2009. dec. 31. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi :D

vegyetek fel msn-re (akik eddig írtak.. emg aki akar. :P )

liza11@citromail.hu

2009. dec. 31. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én 18 évesen rohadok itthon!:D
2009. dec. 31. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:

"én 18 évesen rohadok itthon!:D"

dettó...xD

2009. dec. 31. 19:55
 7/11 A kérdező kommentje:

az nemjó :S

:D

2009. dec. 31. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
én is 18 évesen :D eddig mindig elmentem valahova, de most döglődöm, beteg vok >.<
2009. dec. 31. 20:08
 9/11 A kérdező kommentje:

juuj :S

jobbulást ^^

puszi

2009. dec. 31. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát én 20 éves vagyok, de ha akarod, felveszlek msn-re, de csak azért, hogy megvigasztaljalak, mert sajnállak, tényleg bunkók voltak a "barátaid":)
2009. dec. 31. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!