Megutáltam 2 mp alatt 2 haveromat. Miért ilyenek velem? :[
Az egész úgy kezdődött hogy volt 2 fiú haverom (lány vagyok..) akikben megbíztam,és msn-en az egyikük azt mondta vmit nagyon elba**tam és most a másik fiú nem csinál "miattam" bulit szilveszterkor.ár nappal később beszéltem azzal a fiúval aki csinálta "volna" a bulit és elmondtam neki hogy tudom mi a helyzet és ő akkor azt mondta hogy "Fején találtad a szöget." .Én hülye el is hittem hogy egész miattam van de fogalama sem volt arról hogy mit tettem,vagy mondtam.És ma (31.-én) rám írt.Nem az a lényeg.. hanem hogy úgy köszönt el :"Na mek.Cső,sokan vannak.Jó a buli :D ".Vissza se írtam neki hogy helló vagy valami.De úgy bánt az egész.Mi okuk van rá hogy így átverjenek? :/
És szeretném nekik megköszönni hogy most,14 évesen,itthon ülök szilveszterkor :S .Nem tudok semmiről,mi volt hogy volt de nem is érdekel.Szerintetek az ilyen emberek mit érdemelnének ?
Előre is köszi.(Amúgy szóba sem fogok velük állni)
Én is barátnőztem volna, de egyikük elrontotta az egészet...Most itt ülök, és unatkozom...
14/L
köszi :D
vegyetek fel msn-re (akik eddig írtak.. emg aki akar. :P )
liza11@citromail.hu
"én 18 évesen rohadok itthon!:D"
dettó...xD
az nemjó :S
:D
juuj :S
jobbulást ^^
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!