Milyen új terepjárót vegyek 10 millió forint alatt?
Valami jókat mondjatok kérlek, pl ha van valakinek és szereti és miért.
A válaszokat előre is köszönöm
A Dacia Duster egy jó terepjáró, én is gondoltam rá, de nem megbízható, a karosszériája rossz, mont a többi daciának is.
Egy ismerősöm egy olyanban vesztette életét.
Valami olyan terepjáróra gondolok, amibírja a hosszú utazásokat és biztonságos, és a fogyasztása is 8 alatt legyen.
"de nem megbízható, a karosszériája rossz"
Ez nettó hülyeség.
"Egy ismerősöm egy olyanban vesztette életét."
Ezt az indokodat megértem, bár hozzáteszem, hogy mindenféle autóban haltak már meg emberek.
A 2011-es valóban gyönge volt.
De most újról beszélünk, nem?
De, de az újnak sem túl jó.
Valami olyan kocsira gondolok ami tényleg megbízható, mert rengeteget kell majd utaznom vele, napok alatt több ezer km-t.
Ha napok alatt több ezer kilométert kell utaznod, akkor gondolom nem elsősorban terepen használnád, csak időnként kell a terepjáró képesség.
Ebben az esetben én viszont sokkal inkább egy SUV-ot vennék, leginkább X5-ös BMW-t, de az meg nem fog kijönni 10 M-ból.
Esetleg kereshetsz egy-két éves X1-est, az is elmegy terepen is, és közúton is kényelmes.
Igen, azt én is nézegettem. De inkább egy x3 -as lenne a jó, csak az soncs 10 alatt, mert van egy vállalkozásom is amihez ha odaakarok menni kell egy jó terepjáró.
Az új range rovet evoqe-ra gondoltam, de azt is csak 12-18 millióért lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!