Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen új terepjárót vegyek...

Milyen új terepjárót vegyek 10 millió forint alatt?

Figyelt kérdés

Valami jókat mondjatok kérlek, pl ha van valakinek és szereti és miért.

A válaszokat előre is köszönöm

2014. jún. 2. 15:38
1 2
 1/12 Golan Trevize ***** válasza:

Dacia Duster, és itt az indoklás is:

[link]

2014. jún. 2. 15:53
 2/12 A kérdező kommentje:

A Dacia Duster egy jó terepjáró, én is gondoltam rá, de nem megbízható, a karosszériája rossz, mont a többi daciának is.

Egy ismerősöm egy olyanban vesztette életét.

Valami olyan terepjáróra gondolok, amibírja a hosszú utazásokat és biztonságos, és a fogyasztása is 8 alatt legyen.

2014. jún. 3. 08:02
 3/12 Golan Trevize ***** válasza:

"de nem megbízható, a karosszériája rossz"

Ez nettó hülyeség.

"Egy ismerősöm egy olyanban vesztette életét."

Ezt az indokodat megértem, bár hozzáteszem, hogy mindenféle autóban haltak már meg emberek.

2014. jún. 3. 08:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Teljesen összetört a kocsi, miközben a másiknak (amivel ütközött) csak az eleje tört össze
2014. jún. 3. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:
És nem hülyeség, nézd meg a crash tesztjét!
2014. jún. 3. 16:04
 6/12 Golan Trevize ***** válasza:

A 2011-es valóban gyönge volt.

De most újról beszélünk, nem?

2014. jún. 3. 16:27
 7/12 A kérdező kommentje:

De, de az újnak sem túl jó.

Valami olyan kocsira gondolok ami tényleg megbízható, mert rengeteget kell majd utaznom vele, napok alatt több ezer km-t.

2014. jún. 3. 21:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Úgyhogy teljesen kihasznalnam az egészet.
2014. jún. 3. 21:13
 9/12 Golan Trevize ***** válasza:

Ha napok alatt több ezer kilométert kell utaznod, akkor gondolom nem elsősorban terepen használnád, csak időnként kell a terepjáró képesség.

Ebben az esetben én viszont sokkal inkább egy SUV-ot vennék, leginkább X5-ös BMW-t, de az meg nem fog kijönni 10 M-ból.

Esetleg kereshetsz egy-két éves X1-est, az is elmegy terepen is, és közúton is kényelmes.

2014. jún. 4. 08:47
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, azt én is nézegettem. De inkább egy x3 -as lenne a jó, csak az soncs 10 alatt, mert van egy vállalkozásom is amihez ha odaakarok menni kell egy jó terepjáró.

Az új range rovet evoqe-ra gondoltam, de azt is csak 12-18 millióért lehet kapni.

2014. jún. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!