Ki, mit csinál ma este?
Figyelt kérdés
Ha bulizni mész,kikkel,és hova?Hánykor mész haza?Ha otthon leszel,mit fogsz csinálni?Egyedül,vagy családdal?
Légyszi,kort és nemet is írjatok!:)
2009. dec. 31. 15:15
1/11 anonim válasza:
Otthon, tv, család PEZZZZSGŐŐŐŐŐ (kölylök) :).Buék sms a többieknek. Hajnalig ébren levés.
2/11 anonim válasza:
átmegyek barátnőmhöz, és iszunk :P:D Holnap jövök haza :D L/15
5/11 anonim válasza:
Itthon leszek, sorozatokat és kabarékat nézek.
7/11 anonim válasza:
Barátaimmal megyek, iszom [meg egyéb...], remélem egybe hazaérek legalább holnap 12re :)
8/11 anonim válasza:
Mint minden unalmas szilveszterkor unatkozom a tv előtt és éjfélkor pezsgő(kölyök:D) aztán megyek aludni...
Egyenlőre ez a terv de alaposan gondolkodom rajta hogy valamit csinálok...A családdal lennék.
Ötlet?:)
14/L
9/11 anonim válasza:
utolsó:
Mintha én írtam volna.
Tavaly nálunk is ez volt...Unatkoztam otthon a tv előtt,éjfélkor pezsgő,egy kicsit még fent voltam aztán alvás...
Valószínűleg idén is ez lesz:(
Szívesen csinálnék vmit itthon,de hát mit?A szüleim nem olyan "játékosok",hogy társasozzunk,kártyázzunk.De azért lehet megpróbálom meggyőzni őket:)
14/L
10/11 anonim válasza:
Elmegyek bulizni, éjfél után hazamek és egész reggel dugni fogom a csajomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!