Az alábbiakon kívül milyen Anime-ket ajánlanátok?
Naruto, Bleach, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Kilari, Dragonball GT, Deltora Quest, Gakkou No Kaidan (Bújj, bújj, szellem!), Detective Conan, Wolverine, Ironman, Blade, X-Men, Slayers-A kis boszorkány, Inuyasha, Lovely Complex, Death Note-A halállista-Relight 2-L örökösei, Fullmetal Alchemist-Brotherhood, LaMB, Pokémon, Captain Tsubasa, Yu-Gi-Oh!, Fruits Basket, Psycho-Pass, Kiba, Hakuouki Shinsengumi Kitan, Hakuouki Reimei-Roku, Hakuouki Hekketsu-Roku, Hakuouki Sekka-Roku, Hakuouki SSL Ova, Wolf's Rain, Kämpfer, Angel Beats!, Soul Eater-Lélekfalók, Kateikyoushi Hitman Reborn!, Zombie-Loan, Hellsing, Hellsing Ultimate Ova, Shingeki No Kyojin (Attack On Titan), Shugo Chara!, Shugo Chara!! Doki!, Shugo Chara! Party!
+most nézem a Kaleido Star-t
Először is:ÚRISTEN!ENNYI ANIMÉT MÉG NEM LÁTTAM EGY HELYEN LEÍRVA!!!*leesik a székről és szivárvány folyik a szájából*
Ha engem kérdeztek ezeket ajánlom:Naruto,Bleach,Dragon Ball,Wolverine,Blade,Death Note,Full Metal Alchemist,Wolf's Rain,Angel Beats,Soul Eater,Attack On Titan,
Kuroko no basket
Towa no Quon
Durarara
Code Geass
Zetsuen no Tempest
Devil Survivor 2: The animation
Tokyo Ravens
Medaka Box
Kaze no Stigma
Guilty Crown
Sword Art Online
Mirai Nikki
Strike the Blood
HighSchool of the dead
Accel World
Btooom!
Ben-to
A leirtak alapjan egy az izlesunk, ezert csak olyanokat irtam neked amik tetszeni fognak... Szerintem nezd meg mindet mert mind nagyon jo, es megeri..
Remelem Segithettem!! :)
a Fairy Tail-t ki ne hagyd
*URAM ATYÁM MIÓTA NÉZEL ANIMÉKET ÉS CSINÁLSZ TE MÁST IS EZEN KÍVÜL!?*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!