Csak engem hagy hidegen ez az egész szilveszter? :/
nem, nekem sincs kedvem semmihez :)
ki tudja, milyen új évünk lesz :(
Még vannak szerintem, akik nem ilyen nagy party-arcok, és otthon ülnek nyugodtan. Abban sincs semmi rossz! :)
Én személy szerint megyek bulizni, és alig várom már! :D Mondjuk lehet azért mert fiatalabb vagyok, bár nem tudom ti hány évesek vagytok. :)
15/F
[Amúgy előző, nem értem... azt írtad nem tudod még kihez mentek, de nem mozdultok ki. Ha nem mozdultok ki, akkor nem mentek senkihez, nem? :)]
14:45
Úgy értem, hogy van nálunk,vagy náluk leszünk. Tehát otthon,csak nem tudjuk,még melyikünk otthonában.:D Érted..szórakozni nem megyünk az a lényeg.
Amúgy 21 vagyok.
én 16 vagyok..
de nemcsak hogy nincs kedvem.
nemtudom.. tényleg mindenki akkora felhajtást csinál..
nekem aztán mindegy hogy holvagyok..tavaly is otthon voltam meg szerintem most is..
de akkor nemcsak én fogok a gyakorikérdések előtt ülni :P :))
Engem is hidegen hagy, semmi új nem lesz, csak már nem 2009 van, hanem 2010. Attól ugyan az marad minden, ugyan úgy fel fog kelni a nap, stb.
B.ú.é.k.! <-- Ezt is csak megszokásból írom, "tiszteletből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!