GVivi kérdése:
Buzdítsatok! (? ) Rá írjak?
Figyelt kérdés
tetszik nekem már ....nem tudom mióta egy srác....és bejelöltem nagy nehezen....és most rá szeretnék írni de nem merek.nem tudom hogy mitől félek de ő eddig az egyetlen olyan srác aki komolyan foglalkoztatott(voltak még de azok kisfiúk hozzá képest)csak pár évvel idősebb nálam(2-3 év)és nem tudom hogy tetszek-e neki...és izgulok...de rá szeretnék írni szóval segítsetek...buzdítsatok hogy rá merjek írni....vannak akik most is buzdítanak de nem segített...csak egy kicsit...segítsetek!!!2014. máj. 31. 20:29
11/13 anonim válasza:
Hát én megvárnám, ha ő írt, akkor csak nem azért írt, hogy szivasson. :)
12/13 A kérdező kommentje:
én írtam rá...ő írt tök normálisan én is vissza írtam közbe kérdeztem a témához kapcsolatos dologgal...aztán látta de nem írt vissza....mást úgyse tudok csinálni max várok...
2014. jún. 1. 20:13
13/13 anonim válasza:
Igen és közben szűlj neki gyereket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!