Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Diego miben hazudik vilunak?

Diego miben hazudik vilunak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
azt hiszem,hogy annyit hogy nem mondja el neki hogy Gregorio fia.. de lehet hogy még valamibe de azt nemtudom :D
2014. jún. 1. 15:40
 2/7 anonim válasza:
Ludmilla mondta Diegonak, hitesse el Violettával hogy szereti, de amikor erről beszélnek azt Leon a mobiljával levideózza, amit beletesz Violetta táskájába. Egyébként azért tervelte ki ezt Ludmilla, hogy egy nagy fellépés előtt tudja meg és ne sikerüljön, lejárassa magát azzal hogy sír .. ez meg is történik csak nem számít rá a gonosz baribaba hogy Leon közbelép és elkezdik énekelni a podemos-t.
2014. jún. 1. 21:45
 3/7 anonim válasza:
(az előző válaszoló vagyok) De ez csak a 2.évad 75.részében lesz. Én onnan tudom, mert megnéztem Franciául.
2014. jún. 1. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
szóval Diego nem is szeteti Violettát? :o
2014. jún. 2. 14:03
 5/7 király kérdés válasza:
Igen, én is láttam, hogy Diego beszél valakivel és ezt felveszi Leon. Egyébként láttam amikor Vilu és Leon énekli a podemos-t. Nagyon tetszett. Diegoval kapcsolatban szerintem egy hazug.
2014. jún. 2. 19:16
 6/7 anonim válasza:
Denaa: (Most nem írok olyan hosszú választxdd) A szőke démon tudja, Diego Gregorio fia, ezért hogy megtartsa a titkát ráveszi ugye Diego-t hogy tartsa távol Violettát Leontól, így el kell hitetni Violettával hogy szereti, de idő közbe tényleg megszereti, mivel tudjuk Vilu kedves, barátságos, jól énekel stb. :)
2014. jún. 3. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
ja,értem :) köszönöm:))
2014. jún. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!