Hogy működik ez a külföldi levelezőtárs dolog? Tudnátok válaszolni pár kérdésre?
Oldalakat már találtam, de még nem regisztráltam.
1. kérdés: Ha annyira nem vagyok jó az angolban, de azért tudnék úgy írni, akkor is érdemes regisztrálni? A nyelvtan a, ami annyira nem mindig sikerül.
2: Hogy megy ez az egész? Találok valakit, írok neki (vagy ő ír nekem), és utána? Miről szoktak beszélni?
3: Ez csak netes barátság lehet, vagy esetleg élőben is találkoznak egyszer? :)
Szia :)
1.: Szerintem igen. Nekem van olyan levelezőtársam, akinek vannak hibái a nyelvtanban de semmi gond nincs vele, mert megértem mit szeretne írni.
2. Bármilyen levelezős oldalra regisztrálsz, írni kell egy rövid bemutatkozást, ami alapján eldöntöd hogy akarsz-e beszélni valakivel, és ja nagyjából annyi hogy írsz neki mondjuk hogy Hello, my name is xy and I'm from z... Bármiről lehet beszélni, általában mondjuk az érdeklődési kör ha egyforma/hasonló az csak előny :)
3.: én eddig nem találkoztam egyik levelező társammal sem, mert nyilván kell hozzá mondjuk pár éves ismeretség na meg pénz hogy utazni tudj. :)
Sok szerencsét, remélem boldogulsz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!