Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt megbeszéltem egy fodrásszal hogy megyek hozzá a hajamat csináltatni már mondtam hogy a festék is meg van..megvettem... de közben úgy alakult hogy nem jött össze a haj festésre a pénzem... és most megigértem nei hogy kedden megyek hozzá hajat festetni de addig nem hiszem hogy össze jön a pénzem és hát eléggé kellemtlen d e közbe már a napokba beszéltem vele hogy majd megyek hozzá akkor a jövő héten ...de nem akarom hogy azt hidje állandóan csak igérgetek... de mindenképp fel kell hivnom hogy valamit mondjak neki ert várja a hivásom..
2014. máj. 30. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy még nem találtál olyan festéket ami jó lenne neked ! Vagy csak szimplán mond meg neki az igazat!
2014. máj. 30. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!