Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Samsung Galaxy S5 vagy a Clone?

Samsung Galaxy S5 vagy a Clone?

Figyelt kérdés

Azt szretném megtudni, hogy egy Clone( amiben van újlenyomat is és pulzus m. is) sokkal rosszab mint az eredeti?

Lassab? Lefagy? stb?

2014. máj. 30. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
kínai szar,lassú,lefagy,szar kijelző,negyed annyit nemtud..stb..
2014. máj. 30. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? Mindig az eredeti. Nyilvánvalóan a klón csak kinézetre ugyanolyan. Szomorú hogy menőzni akarsz a telefonnal a normális használat helyett. Inkább vegyél pl. egy S3.ast de eredetit. Hidd el jobban jársz.
2014. máj. 30. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:
igen. de az a baj, hogy ezt mind úgy mondjátok hogy neketek nincs eredeti! Apukámnak van, és azt mondta hogy nem fog engedni egy mjad 200e forintossal járkálni. Inkáb vesz egy ilyen klónt! Egyébként nem hallotam róla rosszat.
2014. máj. 30. 16:42
 4/5 anonim válasza:

Egy normálisabb klón 30.000 körül van. Akkor már annyiból vennék egy normális garanciával rendelkező telefont.

Egyébként is ha "rajolni" kéne a telefon, akkor már iphone-t vegyél...

2014. máj. 30. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van eredetim, köszönöm szépen, és én sem nagyon bízom a klón telefonokban. :)
2014. máj. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!