Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igaz ez a babona/átok?

Igaz ez a babona/átok?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen összetöretem egy teljes méretű tükröt szilánkokra.Igaz az az átok,hogy valameddig nem lesz barátom? És ha igen,meddig? Te hiszel benne? Kissé félek,és néha meg is nyilvánul bennem ez az érzés,hogy engem nem vesz észre senki...
2009. dec. 30. 22:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Semmi:D
2010. jan. 1. 01:28
 12/14 anonim ***** válasza:

7 évig nem mész férjhez ez a babona igy van.Nyugi a babona csak babona,kamu.Más részt ha bemeséled magadnak,

hogy nem lesz barátod akkor nem is lesz.És biztos te is tetszel valakinek csak te nem veszed észre.Tréfásan lehet hinni a babonákban,de,hogy már ennyire,hogy még félj is az azért már túlzás.

2010. jan. 1. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Hét évedbe kerül, amíg egy szilánkokra tört tükröt összeragasztol. Na megnyugodtál kiscsibe! Ne higyjél a babonákban!!
2010. jan. 2. 01:32
 14/14 A kérdező kommentje:
OK!:D Persze nem gondoltam komolyan...annyira:D:D XD
2010. jan. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!