Lebénulás alváskor?
Üdv. máér kissebb korom óta tapasztalom azt, hogy lebénulok amikor alszok, többször volt olyan, hogy nem kaptam levegőt. ha délutánként alszok mégrosszabb. És ma megtörtént velem a pokol. Azt hittem, hogy totál bevagyok akasztva, vagy nemtudom kimentem a konyhába az ágyból a telefonért, hogy átmegyek a haveromhoz és aztán bementem befeküdtem az ágyba beirtam haverom számát és felhivtam, kinyögtem a nevét , eltorzitottan hallotam mindent, majd nem tudtam nyelni se megmozdulni, és egyszer csak felkeltem ugy, hogy orditottam egyet. ezt már tapasztalgatom, de azt veszem észre, hogy nem csak a képzelőerőm. amikor lebénulok olyan mindtha valaki fogna, vagy nemtudom nembirom semmimet megmozditani. Mit csináljak? most kipróbálom azt hogy nem alszok. SEGITSETEK LÉCCIVES! csak normálisak írjonak pls
14/F
Nem én kinlódtam 6 évet a orvosival és 3 évet rezidensként,hogy meg tudjam mondani ezt.
A kávézást hagyd abba helyette menj dokihoz de először a háziorvoshoz holnap..ja és aludj lehet,hogy vért is vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!