Franciaország fővárosát Párizst egy folyó szeli ketté, melyik folyó ez?
Figyelt kérdés
Mi alakította ki a Pó-síkság felszínét?
Le Havre és Glasgow-ban mi a közös?
2014. máj. 29. 18:15
1/10 anonim válasza:
1: Rajna
2: Vulkánkitörések
3: Két folyó egyesül a városban
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon sokat segítettél :)
2014. máj. 29. 18:28
3/10 anonim válasza:
Jesszusom! Párizst a SZAJNA szeli át!!!
4/10 anonim válasza:
A Pó síkság süllyedéssel és feltöltődéssel alakult ki!
7/10 anonim válasza:
Vigyázz, kérdező, az első válaszoló teljesen félrevezetett!
Párizst a SZAJNA (Seine) szeli át, a RAJNA (Rhin) a francia-német határon folyik.
Első, megmondanád, MI LE HAVRE második folyója??? Ott a Szajna folyik bele a La Manche (angolul Channel) csatornába!
A többi kérdésre nálam okosabbak megadták a választ. Remélem, benézel még ide, mielőtt valami hülyeséget írsz vagy mondasz az iskolában... :-(
8/10 anonim válasza:
A lustaság vajon gyógyíthatatlan?
9/10 anonim válasza:
Kivàncsi vagyok, hogy a kérdező megelégedett-e az első válasszal?
10/10 Glauziusz Tamás válasza:
Az első válasz nyilvánvalóan provokatív, maró gúny akart lenni. (Hogy Párizsnak mi a folyója, ezt a kérdést én is csak 12 éves kor alatt tudom csak elfogadni, bár ki tudja, milyen ma az iskolai ált. színvonal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!