Hogy érjem el, hogy ne köszönjenek csókolommal?
Figyelt kérdés
Vagy jó napot kívánok,vagy kezét csókolom,de csókolom..?ettől kiborulok,és valami frappáns válaszon töröm a fejem...válaszoljak én is csókolommal poénból?néha felvilágosítom az illetőt,hogy ez így nem jó.Vagy a külsőmön változtassak?sportosan öltözöm,nem öregesen,de szolídan,nem sminkelek stb.és nem is öltözöm nagyon nőiesen.(inkább kislányos alkat vagyok)Fiatalos,karcsú,sportoló,jól kinéző negyvenes vagyok,és mégis..2014. máj. 29. 18:06
1/3 anonim válasza:
Végülis engem nem zavar ha csókolomal kösszön
2/3 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb inkább elfogadni, hogy ha elér egy kort az ember akkor onnantól már csókolomot köszönnek neki?
Ennél fiatalabb már úgy sem leszel...
3/3 anonim válasza:
Én engem 21 évesen se zavar, hogyha csókolomot köszönnek a gyerekek. Ezzel semmi baj nincs szerintem, nem tudom miért problémázik mindenki ezen. Ez egyfajta tiszteletadás, és nem feltétlen azért köszönnek így, mert öreg vagy, hanem mert ezt szokták meg, vagy a jó napot kívánokat túl személytelennek tartják. Sose értem azokat az embereket, akik ügyet csinálnak ebből, és kiakadnak rajta, netalán beégetik az illetőt, és aztán majd köszönni se mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!