Hogy lesz valaki bulimiás?
Nálam úgy kezdődött,bár nem tartom magam igazi bulímiásnak,hogy anyámék egész kiskoromtól kezdve csesztettek,hogy milyen kövér vagyok.Ú nagyon sz*r és szemét dolgokat mondtak állandóan.
Már kiskoromba is voltam fogyitáborba stb,de mindig szebbnek láttam mindenkit magamnál.Aztán kitűztem egy időpontot,amire kb 10kg-ot szeretnék leadni.Sikerült,hányással és rengeteg futással.Nagyon élveztem,hogy egy jó nagy zaba után halkan fogkefével kihánytatok magamból mindent.Kb 3hét alatt teljesítettem a súlyt,anyám nagyjából örült a fogyásomnak,de a b*sztatás nem ért véget,mert azóta már soxor visszahíztam.És ma telt be újra a pohár,mikor undorító módon lekövéreztek.Ha anyámnak elmondom,hogy nézd meg mi lett ebből v abból az ismerősömből,aki dúrván anorexiás-bulímiás akkor kicsit csöndbe marad,de még most is csesztetnek itthon.Újra elkezdek sportolni keményen,és heti 3 hánytatást beiktatok.Ma mondtam anyámnak,ha lefogyok 70kilóra(80ról)akkor mondani fogja-e még h kövér vagyok?És azt mondta erre apám,hogy igen,mert akkor is imég kövér leszek.És hogy ez gyerekes támadó stílus.Pedig ha nem csesztetnek a külsőmmel,akkor jól tudom magam érezni,és általában magamtól önakaratból minden kényszer nélkül diétával fogyok le pár kilót.De sajna mivel megin kezdik a b*sztatás és gyors változást várnak,kénytelen vagyok rágyorsítani hányással...már sokadjára...:((( Pedig van párom,aki úgy imádja a testem ahogy van,és mellette végre eltudom magam fogadni..mégis most fogyni fogok....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!