Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lesz valaki bulimiás?

Hogy lesz valaki bulimiás?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kezdődik,hogy egy ember azt érzi,sokat evett,ez miatt a mérleg többet fog mutatni,és meghánytatja magát.Azután azt hiszi,nyugodton ehett,és már minden étkezésnél degeszre eszi magát,utána hánytatja magát.
2009. dec. 30. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
a nagy baj az, hogy a torok egyre érzéketlenebb lesz, egyre erősebben kell ingerelni, hogy "ugyanazt az eredményt produkálja" páciens. a lányom mesélte, hogy egyszer azért vittek egy lányt kórházba, mert a torkán akadt a villa, amivel meg akarta hánytatni magát
2009. dec. 30. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam úgy kezdődött,bár nem tartom magam igazi bulímiásnak,hogy anyámék egész kiskoromtól kezdve csesztettek,hogy milyen kövér vagyok.Ú nagyon sz*r és szemét dolgokat mondtak állandóan.

Már kiskoromba is voltam fogyitáborba stb,de mindig szebbnek láttam mindenkit magamnál.Aztán kitűztem egy időpontot,amire kb 10kg-ot szeretnék leadni.Sikerült,hányással és rengeteg futással.Nagyon élveztem,hogy egy jó nagy zaba után halkan fogkefével kihánytatok magamból mindent.Kb 3hét alatt teljesítettem a súlyt,anyám nagyjából örült a fogyásomnak,de a b*sztatás nem ért véget,mert azóta már soxor visszahíztam.És ma telt be újra a pohár,mikor undorító módon lekövéreztek.Ha anyámnak elmondom,hogy nézd meg mi lett ebből v abból az ismerősömből,aki dúrván anorexiás-bulímiás akkor kicsit csöndbe marad,de még most is csesztetnek itthon.Újra elkezdek sportolni keményen,és heti 3 hánytatást beiktatok.Ma mondtam anyámnak,ha lefogyok 70kilóra(80ról)akkor mondani fogja-e még h kövér vagyok?És azt mondta erre apám,hogy igen,mert akkor is imég kövér leszek.És hogy ez gyerekes támadó stílus.Pedig ha nem csesztetnek a külsőmmel,akkor jól tudom magam érezni,és általában magamtól önakaratból minden kényszer nélkül diétával fogyok le pár kilót.De sajna mivel megin kezdik a b*sztatás és gyors változást várnak,kénytelen vagyok rágyorsítani hányással...már sokadjára...:((( Pedig van párom,aki úgy imádja a testem ahogy van,és mellette végre eltudom magam fogadni..mégis most fogyni fogok....:(

2010. márc. 15. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
ja és eleve nem egy gebe alkatom van,nagy vállaim+hátam van,vastag végtagjaim vannak,de ennek ellenére nőies vagyok...szóval igazi sovány v vékony nő sosem tudnék lenni.Ha a hasam lapos is,a seggem+combom+felkarom hájas marad...ezt semmilyen sport nem viszi le,mert volt h u.ennyi kiló voltam,és izomkolosszusnak néztem ki,némi hájjal...utána eltűnt az izom-a sport abbahagyása miatt,és maradt a ducis alkat...bár szerintük nem molett vagyok,hanem kövér..
2010. márc. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!